Гра Злі Птахи: Поп Іт

"Злі Птахи: Поп Іт" - приготуйтеся почати цю цікаву і дуже захопливу гру про пазли! Дуже барвисті і яскраві картинки злих птахів, які ви повинні будете зібрати з маленьких шматочків у повноцінну картинку. Рівні складності в грі є, їх 3: простий, середній і складний. Різниця між ними в кількості пазлів. Всього є 6 картинок, вибирайте будь-яку, яка сподобалася, і починайте гру. У процесі гра дасть вам можливість непросто пограти і вбити час, але провести його з користю!

На думку більшості психологів, збирання пазлів сприятиме розвитку логічного мислення в дитини чи підлітка, сприйняття, зокрема, розрізненню різних кольорових елементів та багато іншого. А що найголовніше, так це те, що дитині це буде дуже цікаво, соковиті та яскраві картинки тільки додадуть їй більше бажання зіграти в неї.

Як грати?

З'єднуйте шматочки пазлів мишкою, щоб виходила картинка, пробуйте спочатку зібрати саму рамку, після чого все інше. Таким чином вам буде простіше грати, але може у вас є своя, особлива формула? Бажаємо приємно гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Злі Птахи: Поп Іт, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Angry Birds
3.7213114754098 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 122)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Angry Birds: Pop It Jigsaw.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 122 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри