Гра Аніме: Чібі Аватар на Геловін

Гарбузи вже запалені, будинок прикрашений, а цукерки чекають на дітей, весело поблискуючи красивими обгортками у вазочці. Тепер залишилося тільки навести святковий вигляд і Геловін можна вважати ідеальним.

У грі "Аніме: Чібі Аватар на Геловін", ви будете наряджати чарівну дівчинку до свята. Оскільки Геловін це загадкове і таємниче свято, вам слід підібрати відповідне вбрання. Воно може бути, як страхітливим, так і дуже милим. Тут уже все залежить тільки від вашої фантазії і святкового настрою.

Перед вами буде ваш персонаж, а з правого боку категорії зі всілякими аксесуарами та прикрасами. Ви зможете дуже скрупульозно попрацювати не тільки над костюмом, але і над зовнішністю дівчинки. Для цього у буде все необхідне і ви зможете вибрати все, що вашій душі завгодно. Для вашого чібіка ви зможете вибрати: форму і колір очей, ніс, красиву зачіску і незвичайний колір волосся, незвичайну форму вух, тон шкіри і багато іншого. Що ж стосується одягу та аксесуарів, то тут у вас теж буде де розгулятися. Приємної гри і удачі!
Тут розташована онлайн гра Аніме: Чібі Аватар на Геловін, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Аніме
4.7107438016529 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 363)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Chibi Avatar for Halloween.
  • Вона отримала оцінку 4.7 з 5, проголосувало 363 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри