Гра Симулятор Блискіток Своїми Руками: Антистрес

Втомилися після важкого дня? Ми можемо допомогти вам розслабитися і зняти стрес! А допоможе нам у цьому нова гра "Симулятор Блискіток Своїми Руками: Антистрес". Упевнені, що вам подобається гратися паєтками? Це дуже захопливий процес. Сьогодні ми підготували для вас збірку з різними паєтками за якими заховані популярні мультгерої. Щоб їх відшукати, необхідно як слід струсити блискітки. Готові до веселощів і релаксу? Тоді починаємо!

Як грати?

На вас чекає унікальна гра, яка зможе заспокоїти нерви. Спробуйте створити візерунки з паєток і подивіться, що у вас вийде. Виберіть картинку з галереї та почніть гру! Проведіть мишкою по блискіткам і дивіться, як змінюється малюнок! Ви помітили, що рівень вашого стресу почав зменшуватися? Це означає, що потрібно рухатися в тому ж напрямку. Пройдіться всіма налаштуваннями, щоб насолодитися всіма можливостями гри. Робіть свої унікальні візерунки з блискіток або відкривайте картинки з улюбленими героями. Головне не забудьте ввімкнути звук і насолодитися унікальним шелестом паєток. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Симулятор Блискіток Своїми Руками: Антистрес, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Simulator Of Sequins DIY: Antistress.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри