Гра День Святого Валентина: Любовна Лихоманка

Дівчата, ось-ось наближається свято закоханих, і тому вам обов'язково потрібно зіграти в цю аркаду, щоб стати ще яскравішими і кращими! "День Святого Валентина: Любовна Лихоманка" - це приголомшлива гра для закоханих пар, які хочуть одружитися і бути щасливими! У цій грі розгортається сценарій, в якому милий хлопець і його прекрасна леді хочуть одружитися. Але щоб вони змогли це зробити, вам потрібно допомогти нареченій з вибором одягу та інших аксесуарів. Готові допомогти милій дівчині, щоб вони могли одружитися в найпрекрасніше свято в році для закоханих? Тоді швидше починайте грати!

Як грати?

Метою гри є обігнати всіх суперниць, які хочуть відібрати хлопця у нашої героїні. Ви маєте разом із дівчиною довести своє справжнє кохання і потрапити до свого нареченого першими. Ідіть вперед і зберіть першими всі елементи весільного вбрання, а саме: сукню, фату, красиві білі туфельки і букет з шикарних червоних троянд. Ви маєте встигнути підготувати наречену на шляху до вівтаря. І тільки повністю вбравшись, ви зможете дістатися до обранця і зробити для цих хлопців день по-справжньому незабутнім. Також дорогою збирайте діаманти, адже за них ви зможете придбати для своєї нареченої нові види суконь і зачісок. Допоможіть закоханій подолати всі труднощі на шляху до її щастя і чудово проведіть час разом із прекрасними, наповненими любов'ю рівнями! Удачі!

Тут розташована онлайн гра День Святого Валентина: Любовна Лихоманка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Аркади
3.9554455445545 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 202)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Valentines Day: Love Rush.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 202 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри