Гра Вчися Літати 1

"Вчися Літати 1" - захоплююча онлайн-гра, в якій пінгвін вирішує довести, що може освоїти небесні простори. Начитавшись інформації в інтернеті, про те, що пінгвіни нездатні літати, він вирішує сам особисто перевірити свої здібності, щоб спростувати цей міф. Наш пінгвін стає героєм, допомагати якому будете саме ви! Ваше завдання допомогти йому в цій неймовірній пригоді. Взявши невеликий планер, пінгвін вирушив на крижаний схил, де можна гарненько розігнатися. Чи вийде у нього злетіти? Давайте зіграємо і перевіримо!

"Learn to Fly" завоювала популярність завдяки простій механіці та захопливому геймплею, який підходить для будь-якого віку. Основна мета гри - максимально далеко пролетіти, заробляючи при цьому нагороди. За отримані нагороди ви зможете поліпшити свій планер, підвищивши свої льотні можливості. У кожного планера є "червона зона" - швидкість, за якої ваш політ сповільниться. Уникайте цієї зони, щоб досягти нових висот! Не забувайте розблокувати всі досягнення, щоб завершити гру.

Як грати?

Гра розділена на дні і кожен новий запуск пінгвіна це ще один новий день, який потрібно провести на максимум весело! Пінгвін ковзає вниз з гірки і ви повинні почекати поки він зробить стрибок і буде вже в повітрі. Використовуйте стрілки клавіатури, щоб вибирати кут нахилу. Приземляйтеся на воду животом, щоб гарненько підстрибнути і продовжити політ ще хоча б не на довго. Долайте різні виклики, як-от опір вітру та атаки ворогів, використовуючи різноманітні поліпшення та предмети. Грайте в режимі проходження і насолоджуйтеся захопливою системою розвитку, відкриваючи нові можливості для вашого пінгвіна. За кожен політ ви заробляєте гроші, які можна витратити на поліпшення висоти трампліну, прискорення або зменшення опору повітря. Це основні параметри, які потрібно прокачувати, щоразу сплачуючи за них більше і більше. Також вам доступно по 3 поліпшення вашого планера і ракет, але їхня ціна також висока. Чим більше польотів ви здійснюєте, тим більше грошей заробляєте. Пробуйте навчитися планувати, обираючи правильний нахил, висоту і швидкість, щоб пролітати якомога більшу дистанцію, це приноситиме більше грошей.

На початку гри може бути складно, але зберіть перші монети, щоб купувати поліпшення. Поступово збільшуйте відстань польоту, заробляйте більше грошей і купуйте всі доступні поліпшення. Чи зможете ви пролетіти 6тисяч футів? Доведіть усім, що пінгвін може навчитися літати! Спробуйте пройти всю гру і виконати всі завдання, щоб подивитися, що буде наприкінці і чому ж пінгвіни все таки не можуть навчиться літати. Грайте і дізнайтеся, чим закінчитися історія!

Тут розташована онлайн гра Вчися Літати 1, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Аркади
4.3333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - ракетне прискорення
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Learn to Fly 1.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 9 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри