Гра Вчися Літати 2

Гра Вчися Літати 2 - продовження першої частини гри про польоти пінгвіна. Після його перших польотів, десь в Антарктиді, наш пінгвін потрапив у лікарню, після того, як врізався в лядиний айсберг. На столі стоять квіти і всі чекають на його одужання, але прийшовши до тями він одразу ж відкриває ноутбук з інтернетом і читає новини про свою невдачу. Розлютившись, наш герой знову розлютився і вистрибнув у вікно просто з лікарняного ліжка з перев'язаною головою.

Цього разу в грі є цілих 3 режими: режим кар'єри, класичний режим і аркадний. На початку доступний тільки режим історії, це режим на проходження. З нього і починається гра. Наш пінгвін сидячи у себе вдома, десь посеред крижаного океану, читає багато книжок, він навчається і хоче побудувати нову методику польотів, щоб цього разу обійтися без травм. Після зіткнення з айсбергом, він вирішив створити копію себе, мішок схожий на пінгвіна, який він і буде запускати в політ, замість самого себе. На своєму шляху мішок, що летить, стикатиметься з перешкодами, і якщо його швидкість досить висока, він зможе їх розбити.

Як грати?

Ковзайте вниз і чекайте поки поки покинете рампу. Тисніть стрілочки вправо, вліво, щоб керувати нахилами під час польоту. Знищуйте перешкоди на своєму шляху, розбиваючи їх. Заробляйте гроші набираючи більшу дистанцію, швидкість, амплітуду і знищення. Завдання це ще один хороший шлях для отримання додаткових грошей на свій рахунок!

Отже, для початку нам потрібно пройти вирішимо кар'єри, для цього починайте нову гру і починайте запуски пінгвіна-манекена. Кожен день - новий запуск, новий рекорд і нові гроші для прокачування. Загалом гра набагато різноманітніша і має ширшу систему прокачування, ніж перша частина. У магазині ви можете прокачати 3 основні параметри: довжину рампи, висоту рампи і паливо для ваших прискорювачів. Також у вашого пінгвіна може бути 4 основних допоміжних предмети, а саме: дошка для ковзання, планер, прискорювач і сам манекен. У всіх предметів різна ціна та різні характеристики. Розділ із завданнями також доступний і має цілу систему завдань із складністю, що поступово збільшується. Заходьте в розділ медалей і подивіться, які з них ви вже заробили, а які ні. Також вам доступний бонусний магазин, у якому можна купувати різні предмети за бонусні очки.

Гра має цілу систему збережень на кожному з режимів. Можливо створити не одне, а цілих 4 збереження одночасно і це круто. Грати можна в будь-який час, безкоштовно і завжди продовжити гру з місця останнього збереження.

Грайте і прокачайтеся на максимум, щоб ваш герой пролетів якомога далі і знищив найбільший айсберг. Цікаво чим закінчитися історія? Тоді вперед до проходження! Відкрийте аркадний і класичний режим, щоб пограти справжнім пінгвіном!

Тут розташована онлайн гра Вчися Літати 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Аркади
4.0746268656716 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 67)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Learn To Fly 2.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 67 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри