Гра Автомобілі: Арена Руйнування

Гра "Автомобілі: Арена Руйнування" надасть можливість кожному гравцеві взяти участь у боротьбі за виживання. Сідайте за кермо спеціальних машин і виступайте на дербі-арені, де відбуватимуться справжні руйнування машин. Тут немає жодних правил, заслужити перемогу можна тільки ціною руйнувань. Надіятися немає на кого, а значить ви маєте тільки свій автомобіль і купу суперників, які хочуть вас знищити.

Гра містить два основні режими, кар'єра і нескінченна гра на арені. У режимі кар'єри вам необхідно пройти цілих 30 найскладніших рівнів, які визначать найкращого водія. Щоб пройти всі рівні, вам необхідно стати найкращим гонщиком на арені і зруйнувати сотні різних автомобілів суперників. Крім арени на виживання, вам також доведеться брати участь у перегонах, де перемогу отримує той, хто перший прийшов на фініш. Після того, як ви успішно завершите свій режим кар'єри, ви можете запустити режим нескінченної дербі-арени. Тараньте інші машини і ухиляйтеся від ударів. Використовуйте трампліни і різні перешкоди, щоб швидко тікати від супротивників. Якщо любите вибухи, тараньте суперників на всій швидкості! Це буде весело! Водночас не забувайте стежити за індикатором стану вашого автомобіля. Кожен отриманий удар погіршує стан вашого авто.

Збирайте гроші на купівлю нового автомобіля, який матиме кращі характеристики швидкості, керованості і головне більший запас міцності. Чи зможете ви знищити всі машини суперників і стати переможцем?! Давайте почнемо грати і перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Автомобілі: Арена Руйнування, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1789772727273 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1408)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - перемикання камери / меню
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Automobiles: Arena of Destruction.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1408 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри