Гра Бан Бан Бан Грає в Кальмара і Куб Долі 3Д

Дорама "Гра в Кальмара" стала настільки популярною, що сама ідея серіалу вийшла за межі кінематографа. Тепер кожен фанат цього шедевра вважає своїм обов'язком не тільки переглянути дораму за новою, а й зіграти в легендарну гру. І сьогодні вам випаде чудовий шанс узяти участь у цій недитячій забаві та вижити незважаючи ні на що. Готові? Поїхали!

Як грати?

У грі "Бан Бан Грає в Кальмара і Куб Долі 3Д" крім вас у змаганні братимуть участь монстри Бан Бани, а в ролі ляльки буде зелений велетень Джамбо Джош. Ви повинні бігти вперед, поки звучить пісня Скібіді. Коли вона перерветься, Джамбо Джош обернеться і потрібно моментально завмерти. Кожен, хто продовжить біг або невчасно зупиниться, буде вбитий охоронцями. Переможе той, хто зможе дістатися до фінішу і не буде помічений лялькою. Тільки спритність і миттєва реакція допоможе вам впоратися із завданням і залишитися в живих. Завдання складне, але ви обов'язково впораєтеся. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Бан Бан Бан Грає в Кальмара і Куб Долі 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9756097560976 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 41)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ban Ban plays Squid Game and the Cube of Doom 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 41 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри