Гра Бетмен: Хаос у Готемі

Недовго в Готемі був порядок і спокій. Нещодавно з в'язниці втік найнебезпечніший лиходій Джокер і звільнив інших злочинців. Тепер Бетмен знову поспішає впоратися з негідниками і запроторити їх до в'язниці. Адже вони безчинствують у місті та за його межами і місцевим жителям просто немає порятунку.

У грі "Бетмен: Хаос у Готемі", ви допомагатимете знаменитому герою врятувати місто від моторошних і нестерпних злочинців.

Першим буде Дволикий. Цей демон у людській подобі вже неодноразово стикався з нашим супергероєм, але перемогти йому так і не вдалося. Цього разу він теж не повинен здобути перемогу. Спочатку вам потрібно знищити всіх його поплічників. Кількість ворогів буде знаходитися в лівому нижньому кутку гри. Після перемоги над ними, ви зіткнетеся з самим Дволиким. Знищіть його перш, ніж він встигне завдати вам істотної шкоди.

Після цього бою на вас чекають битви з іншими суперлиходіями: Загадковим, Гарлі Квін, Бейном і Джокером. Під час бійок не забувайте збирати бонуси супер атак і здоров'я.

Приємної гри й удачі!
Тут розташована онлайн гра Бетмен: Хаос у Готемі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бетмен
4.2281481481481 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 675)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Batman Missions: Gotham City Mayhem.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 675 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри