Їзда по Гірському Бездоріжжю на вантажівці

"Їзда по Гірському Бездоріжжю на вантажівці" - це цікава гра, в якій ви зможете відправитися кататися по поганих дорогах, а головною вашою метою буде доставка вантажу. На мить ви зможете себе відчути справжнім водієм величезної вантажівки, в грі їх всього 5. Перед початком гри ви можете вибрати будь-яку з доступних, всі вони відрізнятися різними характеристиками, тому підберіть для себе найоптимальнішу машину.

Як грати?

Будьте обережні на бездоріжжі, там ви зіткнетеся з різного роду перешкодами, великим камінням, поганою дорогою, підвісними мостами. Найголовніше, не звалитеся разом із вантажем в озеро, вони будуть на кожному розі, будьте уважні. Ваш вантаж, він буде завжди різний: ящики, бочки, дерева, деревина, бетонні блоки і багато іншого, буде бовтатися по всьому причепу. Не дайте йому випасти, інакше доведеться починати весь рівень із самого початку. У кожному рівні ви побачите різну погоду, місцевість: зимові гори, пустелі, ліси з великою кількістю бруду і сильним дощем. Якщо ви готові, то вирушайте за кермо будь-якої вантажівки і доставте вантаж у потрібне місце за якомога менший час, це потрібно, для того щоб отримати більше очок. Також у налаштуваннях гри, ви можете налаштувати чутливість керування вантажівкою. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Їзда по Гірському Бездоріжжю на вантажівці, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1031390134529 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 223)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - керування вантажівкою
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Off-Road Mountain Driving on a Truck.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 223 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри