Гра Біг Парижем із Кріштіану Роналду

Прийшов час випробувати свої навички з бездоріжжя на трасі в цій грі Біг Парижем із Кріштіану Роналду. Недостатньо того, що наш улюблений номер 7 домінував на міжнародній футбольній арені протягом десяти років. Ні, Кріштіану Роналду прагне ще більшої слави, тож він знайшов спосіб продемонструвати свої надприродні здібності в абсолютно новому випробуванні. Замість красивого, щойно скошеного поля, на якому можна бігати, він кидається вперед і ухиляється від вагонів або інших людей на вулиці!

Вам не тільки потрібно турбуватися про те, щоб уникнути вагонів поїздів, навісів, воріт та інших небезпек, але ви повинні робити все це, ведучи м'яч. Зазвичай ми б сказали, що це неможливо, але потім ми згадаємо, чиї ноги зашнуровані в ці модні туфлі. Ми пам'ятаємо, скільки разів Роналду робив неможливе. Ось чому ця гра така божевільна і реалістична водночас. Спочатку це трохи складно помітити, тому що Роналду заважає, але незабаром ви дізнаєтеся, що він весь час веде м'яч! Правильно, він не просто біжить - він веде м'яч на максимальній швидкості, долаючи всі ці перешкоди.

Крім усіх цих крутих та інноваційних функцій, перед вами стоїть ще одне завдання. Бачите ці красиві блискучі монети, що плавають навколо? Обов'язково візьміть їх! Більше монет означає вищу репутацію. У більшості випадків вам доведеться пробиратися крізь перешкоди, щоб захопити всю цю здобич, але гра надала найхитрішим гравцям невеликий хитрий спосіб, який вони можуть використовувати, щоб значно збільшити здобич.

Тут розташована онлайн гра Біг Парижем із Кріштіану Роналду, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бігати
4.2706766917293 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 133)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - Управління
  • - Удар
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cristiano Ronaldo: Kick 'n' Run.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 133 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри