Гра Темпл Ран 2

Гра "Темпл Ран 2" - продовження найвідомішої екшен гри про пригоди відважного героя, який вкрав дорогоцінний скарб і тепер змушений рятувати своє життя. Гра являє собою "раннер", де основне завдання це біг уперед, долаючи різні складнощі та перешкоди. Подорожуйте скелями, лісами і навіть копальнями та допоможіть безстрашному мисливцеві за скарбами втекти із золотим ідолом. Але покваптеся! Що швидше біг, то більше здібностей. Щоб вижити, потрібно бути дуже обережними, уважним і спритним. Чи наважитеся ви приєднатися до цієї захопливої пригоди, зарядженої адреналіном?

Temple Run 2 - це також нескінченний Раннер, у якому ви маєте втекти від злого демона, який біжить за вами по п'ятах. По мимо цього, вашому герою потрібно уникнути всіх перешкод і пасток, що зустрічаються на шляху. Усі ваші друзі грають у цю гру і встановлюють свої рекорди, чи зможете ви перегнати їх?

Як грати?

Грайте та перевірте свої рефлекси під час пробіжок стародавніми стінами храму та вздовж прямовисних скель. Біжіть через шахти і ліс, ковзайте довгими лабіринтами водного парку і катайтеся на візку в шахтах, збираючи на своєму шляху ще більше монет. Біжіть, стрибайте і ковзайте, щоб уникнути перешкод, збирайте монети і купуйте бонуси, розблоковуйте нових персонажів, і подивіться, наскільки великим може бути ваш рекорд! Використовуйте супер здатність невразливості та швидкісного бігу, яка активується при наборі певної кількості монет. Також під час пробіжки ви можете піднімати такі бонуси як: невразливий біг, магніт і невразливість. Кожен бонус діє обмежену кількість часу, але це можна збільшити, купуючи поліпшення в магазині.

Як далеко ви зможете бігти і який буде ваш особистий рекорд з дистанції? Адже кожні десять метрів можуть стати для нашого героя останніми! Якщо ви грали в першу частину Temple Run, то ви напевно помираєте від бажання зіграти і в його продовження, і ми запевняємо вас, що друга частина ще більш захоплива, ніж попередня версія.

Тут розташована онлайн гра Темпл Ран 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бігати
4.0277475516866 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1838)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - використовувати суперздатність
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Temple Run 2.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1838 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри