Гра Шорткат Ран

Гра "Шорткат Ран" - це перегони, в яких вам потрібно буде бігти, зрізуючи кути. Доберіться на фініш раніше за ваших суперників. Простий ігровий процес з ефективним і легким в освоєнні управлінням. Змагайтеся з противниками, підбирайте дошки, що лежать на дорозі. Вони вам знадобляться для того, щоб зрізати шматочки трас у певних місцях. У грі часто доведеться проявляти кмітливість, скорочуйте шлях, щоб дістатися до фінішу раніше за всіх! Починайте кумедні перегони, з великою кількістю суперників, і безліччю цікавих перешкод.

Як грати?

Ви будете керувати людиною, яка разом з іншими гравцями буде бігти по дорозі, оточеній тихим океаном. По дорозі збирайте дошки, а після складайте їх. Персонаж використовуватиме їх автоматично щоразу, коли ви зісковзнете з траси, або захочете зрізати дорогу. Слід запам'ятати, коли у вас закінчаться дошки, ви можете потонути, або дострибнути назад на дорогу.

У грі 50 цікавих і дуже крутих рівнів, проходячи кожен, ви будете отримувати нагороди у вигляді грошей. Купуйте різні вигляди в магазині, підберіть собі будь-який з 33 штук.

Потрібно віддати належне, гра не така вже й проста, але саме це і підвищує до неї інтерес.

Тут розташована онлайн гра Шорткат Ран, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бігати
4.0583554376658 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1131)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Shortcut Run 2.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 1131 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри