Гра Драки Марвел. іо

"Бійки Марвел. іо" - це багатокористувацька браузерна гра, де зійдуться найзнаменитіші герої не тільки Марвел, а й всесвіту ДС. Під масками могутніх супергероїв гратимуть геймери з усього світу. Ви готові показати всім, хто тут справжній воїн і переможець? Тоді, за зброю! На першому рівні вашим персонажем буде доблесний Капітан Америка.

Щоб підвищити свій рівень і трансформуватися в нового героя, вам потрібно збирати різнокольорові кульки і знищувати ворогів. На карті розкидано безліч цих кульок, які допоможуть вашому герою стати більшим і сильнішим. Але з їхньою допомогою набирати досвід досить довго, а ось у боях ви зможете заробити більше і швидше. Спочатку не варто вступати в бійку з великими героями. На перших парах краще битися з маленькими гравцями або ж противниками свого розміру.

Щойно ви наберете масу й отримаєте новий рівень, ваш персонаж трансформується в нового супергероя. Ви зможете приміряти на себе роль найпопулярніших персонажів: Капітана Америки, Людини Павука, Тора, Залізної Людини, Соколиного Ока, Бетмена, Чорної Пантери, Людини Мурахи і навіть Таноса. З кожним перетворенням ваш герой буде дедалі більшим, і в нього з'явиться велика зброя. Це підвищить ваші шанси на перемогу. Станьте найкрутішим супергероєм і переможете всіх! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Драки Марвел. іо, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бійки
4.0759493670886 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2923)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • - атака
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fighting Marvel.io.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 2923 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри