Гра Бійка з колишніми

Іноді зустріч двох колишніх коханих може закінчитися милою бесідою в кафе, приємними спогадами або навіть примиренням. Але іноді невинна зустріч переростає в сварку, яка перетворюється на люту бійку. Саме так і сталося з парочкою колишніх коханих, які ненароком зустрілися в ресторані.

Як грати?

"Бійка з колишніми" - це коротенький файтинг, учасником якого вам доведеться стати. Ви можете вибрати сторону хлопця або дівчини і гарненько побити свого екса, помстившись за всі колишні образи. Для цього можна використовувати всілякі підручні засоби: канделябри, смажені курячі ніжки, мобільні телефони, стільці, склянки, квіти в горщиках, тарілки та інші предмети.

Випустіть пар і накопичені образи й одразу ж стане легше. Не дайте противнику віддихатися і продовжуйте бити, поки його життєві показники не вичерпаються. Наприкінці бійки нанесіть нищівного удару і примусьте екса пошкодувати про всі заподіяні образи і уражене самолюбство. Але не варто повторювати це в реальному житті! Краще повернутися в гру і кілька разів побити колишню віртуальну половинку!

Тут розташована онлайн гра Бійка з колишніми, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бійки
3.8793969849246 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 199)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Smack Dat Ex.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 199 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри