Гра Смартфонний Магнат

Готові створити свою фірму в грі "Смартфонний Магнат"? Напевно, це нерозумно відмовлятися від такої можливості, чи не так? Тут перед вами відкриється величезний світ бізнесу у сфері виготовлення телефонів та їхнього продажу. Не розраховуйте отримувати мільйони з перших хвилин. Спершу потрібно почати з малого і набрати співробітників та орендувати приміщення. Після чого приступайте до створення свого першого смартфона. Яким він буде? Тут ваша фантазія обмежена тільки можливостями гри. Виберіть екран і його розміри, де будуть розташовані кнопки регулювання гучності, блокування і камера. Можна навіть вказати ємність акумулятора та багато іншого. Готові? Починаємо!

Як грати?

Ваше завдання - створювати смартфони. Але важливим залишається презентувати товар і зробити так, щоб уся планета дізналася про ваш продукт. Для цього кличте до себе на роботу професіоналів своєї справи. Закуповуйте рекламу в медіа просторі. Щоб розвиватися і не стояти на одному місці, регулярно відтворюйте смартфони. Бажано робити їх різними. Нехай в одній моделі буде краща камера, але екран менший, або створіть броньований телефон із величезним об'ємом батареї. Для цього потрібно вивчати ринок і стежити за своїми конкурентами в списку лідерів.

В офісі ви можете розміщувати предмети як вам подобається. Закуповуйте різну канцелярію для співробітників, а також враховуйте їхні побажання. Тому що, вони хочуть працювати в комфортних умовах. Бажаємо удачі у створенні віртуального бізнесу!

Тут розташована онлайн гра Смартфонний Магнат, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бізнес
3.952380952381 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 399)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Smartphone Tycoon.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 399 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри