Гра Лікар Домашніх Тварин - Ветеринарна лікарня

Це казуальна гра, в якій ви допомагаєте лікувати тварин і стаєте найкращим домашнім лікарем. Збирайте монети, купуйте нове обладнання, відкривайте нові ліки і вчіться лікувати різні захворювання у вашій новій клініці для тварин! Місто потребує вашої допомоги, бідні тварини потребують лікування. Побудуйте нову ветеринарну лікарню і вилікуйте пухнастих пацієнтів Станьте кращим лікарем для домашніх тварин, улюбленці чекають гарного догляду. У цій грі-симуляторі ви будете лікувати безліч тварин: кішок, собак, овець і навіть зебр! Покваптеся, наші маленькі пацієнти не можуть чекати вічно! .

Як грати?

Почніть у маленькій кімнаті, збирайте монети, купуйте нове обладнання, відкривайте нові ліки і вчіться лікувати різні захворювання у вашій новій клініці для тварин. Щоб справа просувалася швидше, наймай професійних ветеринарних лікарів для догляду за вихованцями. Зробіть свою клініку для тварин найбільшою в місті, чим більше у вас кімнат, тим більше різних тварин отримають турботу і любов. Проводьте багато часу зі своїми вихованцями, лікуйте їх і стежте за тим, щоб у них було все необхідне для швидкого одужання. Управління великою ветеринарною клінікою - непроста справа навіть для досвідченого зоолікаря, особливо коли навколо бігає безліч чотирилапих пацієнтів, поспішайте заробити багато золота, відкривайте нові ліки та інструменти, наймайте зоолікарів і лікуйте хвороби. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Лікар Домашніх Тварин - Ветеринарна лікарня, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бізнес
4.0789473684211 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 76)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pet Healer - Vet Hospital.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 76 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри