Гра Симулятор Магазину Меблів: Крафт Майстер

Ласкаво просимо в "Симулятор Магазину Меблів: Крафт Майстер"! Готові керувати меблевим магазином і обслуговувати клієнтів? Тоді ви зайшли за адресою! Тут на вас чекає справжній симулятор, який дасть змогу відчути себе справжнім босом успішного бізнесу. Головне завдання - розвивати свій магазин і стати найуспішнішим крафтовим майстром із виготовлення меблів. Давайте перевіримо, чи зможете ви впоратися з такою відповідальність і привести свій бізнес до процвітання.

Як грати?

У грі на вас чекає понад 10 захопливих рівнів, на кожному з яких вам необхідно поліпшити свій меблевий магазин на максимум. Ви стаєте керівником маленького магазину, який ще зовсім не облаштований. Ваше завдання - виконувати всі завдання, щоб розставити необхідну техніку і почати виготовляти меблі на замовлення. Для виготовлення меблів вам необхідна деревина, яку необхідно збирати в окремому залі, а потім нести її в цех, щоб почати виготовляти меблі. Ви зможете крафтити з дощок різні меблі, включно зі стільцями, лавками та шафами. Намагайтеся дуже швидко рухатися і використовувати різні бустери, які зможуть збільшити ваш прибуток, запрошувати в магазин Віп-клієнтів і багато інших корисних приколів. Покращуйте свій магазин на максимум, наймайте працівників. Продавайте якомога більше своєї продукції і розвивайте свій магазин, перетворюючи його на справжню меблеву фабрику. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Симулятор Магазину Меблів: Крафт Майстер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бізнес
3.6666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Furniture Store Simulator: Craft Master.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри