Гра Блоки Пазли Глава 1: Спритна Головоломка

Ви любите складні виклики і хочете перевірити свої навички у вирішенні головоломок? Приготуйтеся випробувати свою увагу в приголомшливій логічній грі "Блоки Пазлі Глава 1: Спритна Головоломка"! Вас будуть супроводжувати чарівні єноти, які допоможуть вам долати труднощі протягом усіх рівнів. Ви просто не зможете відірватися від цієї захопливої гри з різноманітними рівнями і безліччю блоків, які потрібно прибрати з ігрового поля. Чи зможете ви стати майстром видалення блоків і вразити своєю спритністю навіть найдосвідченіших гравців? Обирайте мову, починайте грати і доведіть, що ви найкращий!

Як грати?

Мета гри - очистити картате ігрове поле від блоків, які захопили маленьких єнотів. Внизу екрана будуть запропоновані фігури блоків, які потрібно перетягувати на ті місця, де знаходяться коробки відповідних кольорів. Заповнюйте ряди і стовпчики, щоб вони зникали з ігрового поля і звільняли тварин. Заробляйте очки, насолоджуйтеся процесом і допомагайте єнотам, створюючи нові комбінації. Використовуйте бонуси, такі як бомбочки і перемішування блоків, щоб прискорити свій шлях до перемоги. Отримуйте щоденні нагороди, тренуйте своє мислення і станьте найкращим гравцем. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Блоки Пазли Глава 1: Спритна Головоломка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Блоки
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Blocks Puzzles Part 1: Agile Puzzle.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри