Гра Бокс із Геніями

Ви готові стати учасником найдивнішого боксерського турніру, де на рингу виступатимуть найкращі вчені світу? Серед них Білл Гейтс, Ісаак Ньютон, Леонардо да Вінчі, Галілей, Коперник та інші не менш відомі вчені. Загалом на матчі збереться вісім осіб, але ви зможете поборотися тільки з одним, і тільки після закінчення бою можна буде вибрати нового супротивника.

Кожен учений буде одягнений у спеціальну форму, що складається з боксерських трусів, спеціального взуття і боксерських рукавичок. Але сам бій відбуватиметься за незвичайними правилами - математичний вираз, що знаходиться під рингом, визначає, які дії можна здійснювати в бою. Щоб завдати удару по опоненту, необхідно розв'язати математичне рівняння, яке є еквівалентом хука або бокового удару.

Однак, якщо ви довго думатимете над рішенням, готуйтеся отримати удар від суперника. Після кожного бою ваш суперник буде змінюватися автоматично. Всього буде один раунд, результатом якого буде перемога одного з боксерів.

Як грати?

Виберіть суперника і починайте бій. Ваше вміння розв'язувати математичні задачі допоможе вам здобути перемогу в цьому унікальному турнірі.

Тут розташована онлайн гра Бокс із Геніями, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бокс
2.7142857142857 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 14)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • -
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Genius Boxing.
  • Вона отримала оцінку 2.7 з 5, проголосувало 14 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри