Гра Браво Старс Рояль

"Браво Старс Рояль" - це мега популярна гра, яка завоювала мільйони фанатів по всьому світу. Крутий і динамічний геймплей не дає можливості відірватися від екрана і відволіктися від гри. Вона поглинає всю вашу увагу, і ви можете зануритися в захопливий світ "Brawl Stars", щоб згодом стати найкрутішим стрільцем і грозою зоряних бійців. На початку новачкові доступний тільки один боєць - круте дівчисько на ім'я Шеллі. Але відкриваючи скриньки і граючи в різних режимах, можна отримати нового бійця і прокачати його до максимуму.

У грі є кілька режимів, які припадуть до душі навіть найдосвідченішим гравцям. Серед них: захоплення кристалів, зіткнення, броулбол, пограбування, нагорода за упіймання та інше. Приємним бонусом стане те, що режими є одиночні та парні. На аренах зоряних бійців гравці б'ються, як з ботами, так і з такими ж гравцями в режимі реального часу. Прокачуючи свого бійця можна стати живою легендою і перемогти всіх суперників. А якщо скооперуватися зі своїми друзями, тоді можна сколотити круту банду і здолати всіх ворогів.

Як грати?

Зараз на вас чекає гаряча битва з чужою бандою. У вашій команді буде три гравці. Свої бійці будуть підсвічуватися зеленим кольором, а противники - червоним кольором. Тому намагайтеся не влучити у свого під час перестрілки. Ваша місія - знищити всю ворожу команду за відведений час. Поспішайте, але не втрачайте пильності. Відстрілюйте супротивників одного за іншим і допомагайте бійцям своєї команди, якщо ворог атакує несподівано або зі спини. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Браво Старс Рояль, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.4623779946761 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 33810)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - рух
  • - стріляти
Нижче представлені версії оригінальної гри Браво Старс (Brawl Stars) для мобільних пристроїв, планшетів і комп'ютерів. Завантажити гру можна без особливих проблем, натиснувши на потрібну кнопку.
Пориньте у світ гарячих битв і крутих бійців. Тут ви зможете об'єднатися з друзями та влаштувати епічну онлайн війну! Перемагайте, отримуйте нових бравлерів і заробляйте золото!
Завантажити Brawl Stars :
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Brawl Royale.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 33810 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри