Гра Геми на Браво Старс

У грі "Геми на Браво Старс", ви зможете отримати валюту Brawl Stars і поповнити свій рахунок бонусними кристалами абсолютно безкоштовно. Вам не доведеться брати участь у складних турнірах або витрачати реальні гроші, щоб отримати безкоштовні геми на гру. Круто, чи не так?

Геми - це ігрові кристали, які використовуються на купівлю звичайних ящиків і мегаящиків, подвоювачів жетонів, крутих скінів і нових бійців, а також, на купівлю Бравл Пас, нових рівнів Бравл Пас і наборів значків. Одним словом, геми - це чудовий спосіб прокачати свій акаунт за допомогою ігрової валюти. Якщо можна отримати круті апгрейди і додаткові предмети без багатогодинних боїв, тоді навіщо відтягувати все в довгий ящик! Чи не так, дорогі друзі?

Щоб отримати безкоштовні геми на Бравл Старс, вам потрібно всього лише зробити кілька кроків. Насамперед виберіть кількість кристалів, яка вам необхідна. Після цього знайдіть на своєму акаунті свій id і введіть його в спеціальне поле. І вуаля! Тепер, ви справжній багач! Удачі!

Тут розташована онлайн гра Геми на Браво Старс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8394481028536 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3189)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Brawl Stars: Gem Packs.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 3189 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри