Гра Хранитель Лев поспішає на допомогу

Хлопці, сьогодні ми з вами вирушимо в захопливу подорож саваною та її околицями. Вам належить ступити не тільки на землі лев'ячого прайду, а й відвідати інші не настільки прекрасні місця. У бродилці для дівчаток "Хранитель Лев поспішає на допомогу" ви станете лідером левової охорони Кайоном. Вам належить врятувати тварин, яких взяли в полон злісні гієни.

Але вам не страшний жоден ворог, адже поруч завжди є друзі, які допоможуть у скрутну хвилину. Серед левової охорони Кайона немає жодного лева, крім нього одного. До охорони входять: медоїд Банга, бегемот Бешті, гепард Фулі та єгипетська чапля Оно. Ці хлопці не поступляться в хоробрості та винахідливості жодному леву і завжди готові допомогти всім, хто цього потребує.

Як грати?

Вам потрібно вирушити на Землі Прайда, Чужозем'я та вулкан. Саме там Джанджа і його посіпаки тримають бранців. Вам потрібно знайти всіх звіряток і провчити бридких гієн. Для цього збирайте монетки з риком. Вони допоможуть вам використати легендарний лев'ячий рик, якого бояться вороги і поважають одноплемінники. Щоб скористатися допомогою друзів, станьте на кнопку біля тварини і один із товаришів поспішить на допомогу. Щоб заповнити втрачене життя, візьміть бонус із левовою лапкою. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Хранитель Лев поспішає на допомогу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0221483942414 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 903)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • // - рух
  • - дія
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — The Lion Guard To The Rescue.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 903 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри