Гра Місто Балансу

Гра "Місто Балансу" це можливість побудувати своє власне місто на основі фізики та балансу. Ви повинні побудувати найвище місто на балансуючій платформі, зробивши мешканців міста щасливими.

Чи вдасться вам побудувати найвище місто у світі? У цій захопливій грі-симуляторі вам безумовно припаде до душі ваша робота. Ви будете будувати свій епічний мегаполіс на дуже нестабільному ґрунті. Чи зможете ви створити ідеальний баланс для житла громадян, офісів, електростанцій і багатьох інших будівель?

Як грати?

Отже, у грі вам даються різні види будівель, які ви можете встановлювати на балансувальній платформі. Ви можете будувати будинки, офіси, електростанції, вокзали, аеропорти, парки та багато іншого. Ви можете пройти навчання перед початком будівництва і маєте можливість зберігати ваше побудоване місто, щоб продовжити його будівництво в будь-який час, коли захочете. Ваша єдина межа у висоті міста - це сила тяжіння.

Грайте і будуйте місто якомога вище і вище, а разом з цим не забувайте про основні параметри, вагу міста і чисельність населення, саме від цього залежить ваш успіх. Чи витримає ваше місто випробування на рівновагу? Зіграйте і переконайтеся в цьому самі!

Тут розташована онлайн гра Місто Балансу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2029850746269 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 335)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — BalanCity.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 335 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри