Гра Будівельний Страж: Заснування Королівства

"Будівельний Страж: Заснування Королівства" - це захоплива пригодницька гра, що перенесе вас у часи Середньовіччя, де вам необхідно створити свою власну імперію! Кілька років тому ваші володіння були захоплені натовпами лютих монстрів, які зрівняли з землею все на своєму шляху. Тепер вам належить відновити зруйновані міста і звільнити землі від полчищ жахливих чудовиськ, що розгулюють по околицях!

Як грати?

Насамперед вам потрібно добути достатню кількість деревини, щоб відкрити доступ до нових локацій. У вашому інвентарі будуть різні корисні інструменти, серед яких сокира, кирка, серп і звісно ж меч. На деяких розблокованих територіях можуть опинитися загони небезпечних монстрів, з якими вам доведеться битися. За знищення супротивників ви будете заробляти золоті монети, які можна використовувати для поліпшення характеристик вашої зброї. Найміть на роботу лісорубів, фермерів і шахтарів, щоб автоматизувати видобуток ресурсів. Займіться сільським господарством і вирощуванням овочів, які можна продати на місцевому ринку. Якщо ви заблукали, то натисніть на компас у правому нижньому кутку екрана, який вкаже вам правильний шлях. Щоночі на ваше королівство нападатимуть легіони моторошних тварюк, які бажають зруйнувати все, що ви так довго будували! Зводьте оборонні вежі та зберіть армію хоробрих воїнів, щоб захистити свої землі!

Тут розташована онлайн гра Будівельний Страж: Заснування Королівства, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.875 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 40)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • // - пересування
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Foundation Kingdom: Build Guard.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 40 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри