Гра Веселий Єдиноріг: Лови метеликів у бульбашках

Ласкаво просимо у веселу гру для маленьких діточок під назвою "Веселий Єдиноріг: Лови метеликів у бульбашках"! Просто зараз ви вирушите до милого маленького героя, який хоче полювати на метеликів. Але для цього йому потрібно лопати бульбашки, до яких він не може дістатися. Грайливому малюкові терміново потрібна ваша допомога! Хочете розслабитися і зануритися в приголомшливу атмосферу літаючих метеликів? Тоді мерщій починайте грати, пройдіть усі рівні та виростіть найбільшого єдинорога!

Як грати?

Ваше завдання - ловити метеликів для того, щоб єдиноріг виріс і став таким, яким він мріє бути. Ігровий процес не такий простий, як здається, адже всі метелики будуть постійно тікати від вашого натискання на екран. Єдиний спосіб їх зловити - це відлякувати їх і направляти до бульбашок, щоб вони там застрягли. Періодично вони самі потрапляють у ці кумедні бульбашки, і вам залишається лише лопати їх і веселитися. Занурюйтесь у цей барвистий світ бульбашок і спостерігайте, як ваш єдиноріг росте і стає дедалі красивішим. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Веселий Єдиноріг: Лови метеликів у бульбашках, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Unicorn Catch: Butterfly Bubble .
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри