Гра Олімпіада Дельфінів 2

Дельфіни дуже гнучкі і швидкі тварини, здатні виконувати яскраві і досить складні трюки у воді і на повітрі. Ваша місія в цій грі полягає в тому, щоб робити красиві рухи і набрати якомога більше очок на час. У вас є дві хвилини, щоб заробити багато очок і спробувати виграти кубок дельфінів.

У грі "Олімпіада Дельфінів 2" під час першого стрибка приземліться носом, щоб отримати хороший бонус за занурення у воду. Виводьте рибу з води за очки і бонус до швидкості. Спробуйте проплисти через кільця, щоб набрати швидкість і отримати більше часу.

Як грати?

Виконуйте різноманітні трюки, щоб збільшити швидкість і множник комбо. Після завершення гри ви побачите на ігровому екрані свою статистику, таку як найвищий стрибок, найдовший стрибок, найбільший стрибок, найдовший спуск із хвоста, найвища швидкість і найдовша комбінація. У цій грі є 2 режими: звичайний режим і вільне плавання.

Використовуйте клавішу зі стрілкою вгору для прискорення, клавішу зі стрілкою вниз для обертання і клавіші зі стрілкою вліво і вправо для повороту. Приземліться носом вперед і отримаєте бонус! Удачі та приємного проведення часу!
Тут розташована онлайн гра Олімпіада Дельфінів 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1818181818182 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 11)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - управління клавіатурою
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dolphin Olympic 2.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 11 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри