Гра Хитрі Головоломки

"Хитрі Головоломки" - це чудовий спосіб потренувати свій інтелект і кмітливість. Ця крута головоломка не залишить жодного шансу нудьзі та змусить вас поворухнути своєю сірою речовиною весело та цікаво. Готові? Тоді, не зволікаємо ні секунди і занурюємося в дивовижний світ кумедних логічних задачок!

Як грати?

Попереду на вас чекає 60 рівнів. Вирішуючи головоломки, ви маєте підключати нестандартне мислення і спробувати підійти до цього з почуттям гумору і хитрістю. Наприклад, на першому рівні, необхідно вибрати найбільший фрукт із переліку. Там буде банан, полуниця, гроно винограду і кавун. Один із цих фруктів буде намальований більшим, ніж насправді. Ви помилково можете вибрати велике гроно винограду, але насправді найбільшим із них є кавун.

А ось у другому завданні вам потрібно переглянути весь виноград і перемістити його так, щоб позаду одного грона знайти ще одне заховане гроно. На інших рівнях вам також доведеться використовувати нестандартний підхід, щоб розв'язати всі головоломки. Ця гра прокачає нестандартне мислення дітей старшого шкільного віку від 10-12 років. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Хитрі Головоломки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7204161248375 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 769)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 769 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри