Гра Розмальовка Фрукти: Апельсин, Слива, Ананас

Гра "Розмальовка Фруктів Апельсин, Слива, Ананас" - це творча гра для дітей, яка допоможе вашому малюкові проводити час за комп'ютером з користю. Ваша дитина відчує себе з цією грою справжнім художником. Гра розроблена для дітей дошкільного віку від 3 років, так само гра підходить як хлопчикам, так і дівчаткам. У цій грі вам пропонується розфарбувати три види фруктів таких як: апельсин, слива і ананас. У грі для вас надано 16 кольорів, щоб ваша дитина могла подумати і вибрати якого кольору розфарбувати фрукти. За допомогою розмальовок у дитини розвивається знання кольорів і посидючість. Гра допомагає на довго сконцентрувати увагу дитини і допомогти їй провести час весело.

Як грати?

У цій грі, спочатку, дитині потрібно вибрати який фрукт вона хоче розфарбувати першим і за допомогою мишки натиснути на нього. З правого боку ви побачите палітру кольорів для розмальовки. Натискайте на колір мишкою і переносьте на певне місце, яке хочете зафарбувати і ще раз натискайте мишкою. Розфарбовування проводиться одним кліком мишки. Дитині буде не складно розфарбовувати самій без допомоги батьків. Гарної вам гри!

Тут розташована онлайн гра Розмальовка Фрукти: Апельсин, Слива, Ананас, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.2016129032258 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 124)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fruit Coloring Pages: Orange, Plum, Pineapple.
  • Вона отримала оцінку 3.2 з 5, проголосувало 124 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри