Гра Дикі Тварини: Розвиваємо Пам'ять

Ласкаво просимо в дуже цікаву гру - "Дикі тварини: Розвиваємо Пам'ять"! Малюки починають вчити назви різних тварин з раннього віку. Спершу дитина впізнає котиків і песиків, а трохи подорослішавши, вона відкриває для себе інших улюбленців і мешканців ферм. </>

У світі існує дуже багато домашніх і диких тварин, знайомство з якими відбувається пізніше. Чому б нам не влаштувати маленьке розвивальне заняття і познайомити маленьких учасників гри з новими видами тварин? Ця гра для малюка буде одночасно корисною, для поповнення знань, а також і захопливою, бо всі наші уроки відбуваються у формі цікавих і наочних ігор.

Як грати?

Перед дитиною на екрані ігрове поле, на якому з'являються кольорові картки. На одній зі сторін будуть зображені тварини, такі як: вовк, черепаха, верблюд, лисичка, слон, тигр, бегемот і багато інших. А на другій зображений олень. Малюкові потрібно натискати лівою кнопкою мишки на карти і перевертати їх, щоб побачити, тварина, яка на ньому зображена. У цій грі потрібно зібрати однакові тварини по парам. Перевернута картка залишається кілька секунд у такому вигляді, а потім повертається назад у початкове положення. За цей час малюк має запам'ятати, де які тварини, і знайти тварині пару. Гарної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Дикі Тварини: Розвиваємо Пам'ять, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.95 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 40)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Wild Animals: Develop Memory.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 40 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри