Гра Малюємо Крок за Кроком для Дітей 5 років

Розвиток дрібної моторики дуже важливий для інтелектуального розвитку дитини. Коли малюки складають пазли, збирають мозаїку і малюють, у них активно розвиваються нейронні зв'язки. Це допомагає дитині стати розумнішою і спостережливішою. Особливо це корисно для дітей молодшого дошкільного віку. Адже в цьому віці вони активно пізнають світ і розвиваються.

Як грати?

У грі "Малюємо Крок за Кроком для Дітей 5 років" ми навчимо найменших гравців малювати тварин. Це буде дуже мило і дуже просто! Приступимо! У збірці малюнків буде 36 картинок. Тут не потрібно йти по черзі. Ви можете вибрати будь-яку картинку і одразу ж приступити до малювання. У центрі екрана буде білий аркуш із деякими деталями, а на нижньому блоці гри - панель із покроковою інструкцією. Ви маєте натискати на стрілочки, орієнтуючись за підказками в центрі. Малюк натискатиме на стрілочки, а гра - автоматично малюватиме на аркуші. У підсумку у дитини вийде гарний малюнок, який малюк неодмінно захоче повторити в реальному житті!

Тут розташована онлайн гра Малюємо Крок за Кроком для Дітей 5 років, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6216216216216 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 74)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Drawing Step by Step for Kids 5 Years Old.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 74 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри