Гра Солодка Перукарня Кенділокс

Ласкаво просимо до "Солодкої Перукарні Кенділокс"! Тут на вас уже чекають Кейт і Ківі Кара. Ці щасливі власниці шикарного волосся вирішили відкрити власну перукарню і робити гарні зачіски всім знайомим і друзям. Але спочатку дівчатка хочуть створити стильні зачіски для себе. Давайте ж їм допоможемо!

Як грати?

У грі "Солодка Перукарня Кенділокс", ви приміряєте на себе одразу три ролі: перукаря, стиліста і візажиста. Завдання не з легких, яке під силу тільки такому майстру, як ви! Спочатку ми з вами візьмемося за образ Кейт. У ляльок Кенділокс волосся схоже на солодку вату. А це означає, що будь-яка зачіска на ньому матиме по-справжньому казковий вигляд! Ви зможете стригти, вирівнювати, накручувати локони або робити красиві косички. Все залежить тільки від вашої фантазії!

Після створення крутої зачіски вам потрібно зробити ніжний макіяж і підібрати грайливе вбрання. Коли Кейт буде готова, наступною моделлю стане Ківі Кара. Ви маєте допомогти красуні зробити зачіску, макіяж і теж вибрати миле вбрання. Після цього зробіть фото дівчаток і помістіть у загальний альбом. Це стане чудовою рекламою для перукарні дівчаток! Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Солодка Перукарня Кенділокс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9220183486239 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 218)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Candylocks Style Hair Salon.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 218 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри