Гра Маленька Міс Винахідниця: Сад Програмування

Ласкаво просимо в гості до міс Винахідниці! Ця маленька розумниця володіє великими знаннями в науці та техніці. І сьогодні вона готова поділитися своїми знаннями та навчити дітей від 7 років програмувати. Готові навчитися кодити і зробити свої перші кроки в програмуванні? Тоді, ласкаво просимо в цікаву гру "Маленька Міс Винахідниця: Сад Програмування"! Це буде дуже цікавий і пізнавальний досвід для дітей, які мріють присвятити себе професії пов'язаної з комп'ютером.

Як грати?

Ваше основне завдання - допомогти маленькій тачці з квітами дістатися до фінішу. У цьому вам допоможуть клавіші з діями. Вони вказуватимуть шлях для малятка. На кожній клавіші зображена стрілочка, яка позначає напрямок. Ви маєте розрахувати квадрати на дорозі від початку до фінішу і встановити необхідну кількість клавіш на нижню панель. Тепер тільки від вас залежить, чи зможе маленька тачка дістатися фінішу і доставити квіточки чарівній міс Винахідниці! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Маленька Міс Винахідниця: Сад Програмування, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9032258064516 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 31)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Little Miss Inventor: Code Garden.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 31 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри