Гра Магазин Зачарованих Істот Юкі

Хто б із нас не хотів завести чарівного вихованця! Але, на жаль, це неможливо. Хоча цього не можна здійснити тільки у звичайному світі. Зате у віртуальному світі немає нічого неможливого! А це означає, що зовсім скоро у когось із нас з'явиться чарівний вихованець. А може бути навіть цілий магазин чарівних звіряток! Це так круто!

Як грати?

У грі "Магазин Зачарованих Істот Юкі", ви перетворитеся на чарівну господиню чарівного магазинчика. Там дівчина продає фантастичних істот. Сюди з'їжджаються з різних куточків світу, щоб придбати чарівного друга. Але іноді покупців так багато, що дівчина просто не встигає створювати вихованців. Тож давайте їй допоможемо!

На початку гри у вас буде сто монет. Ви маєте витратити їх на кульки сюрпризи з чарівного автомата. У кожній кульці буде предмет, який потрібен для створення істоти. Ви зможете скомбінувати різні предмети й отримати нового вихованця. Щоб заробити на створення інших тварин, вам потрібно продати вихованців, які є в наявності. І так у кожного буде свій маленький магічний друг від чарівниці Юкі. Ця гра сподобається крихіткам різного віку, а особливо дітям 7 років, які не перестають вірити в диво! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Магазин Зачарованих Істот Юкі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2131147540984 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 61)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Yuki's Enchanted Creature Shop.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 61 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри