Гра Найкращі Подруги: Великодня вечірка у Фотобудці

Приєднуйтесь до красуні Еллі та її найкращих подруг, які готуються до святкування Великодня. Дівчата вирішили влаштувати вечірку з фотобудкою, де, вони зможуть робити прикольні фотографії у великодньому стилі. Але, щоб все пройшло добре, Еллі потрібна ваша допомога! Дівчина переживає, що не зможе все підготувати і один із важливих пунктів все ж зможе пропустити. Давайте зануримося у великодню атмосферу і підготуємо найкращу вечірку.

Як грати?

Давайте почнемо підготовку! Спершу потрібно підготувати фотозону. Для цього дотримуйтесь усіх підказок, щоб точно виконати всі дії. Використовуйте весь інвентар, щоб прикрасити фотозону красивими гірляндами, кульками та іншими прикрасами. Наступним етапом, буде створення красивих тематичних масок для фото. Проявіть свою творчість і створіть найкрасивіші та найоригінальніші великодні маски. Тепер, давайте допоможемо Еллі зробити гарний макіяж, підібрати одяг, щоб вона виглядала як справжня королева вечірки. Коли всі подруги зберуться, зробіть гарне фото, а потім прикрасьте його за допомогою фільтрів і красивих стікерів. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Найкращі Подруги: Великодня вечірка у Фотобудці, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1052631578947 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 19)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — BFF Easter Photobooth Party.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 19 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри