Гра Магічна Середня Школа: Королева Випускного Балу

Сьогодні ви побуваєте на королівському балу в середній школі. Тут навчаються не прості діти, а справжні чарівники. За кілька днів у магічній старшій школі відбудеться випускний бал, де обиратимуть королеву! У нас уже є кілька кандидатур, настав час і вам із ними познайомитися. Перша красуня Гарлі, дочка злої відьми! Допоможіть милій школярці підготуватися до балу і стати справжньою Королевою. Пройдіть не простий шлях, який зможе привести вас до перемоги!

Як грати?

У грі на вас чекає шість дивовижних етапів підготовки, які вимагають особливої уваги. Щоб саме Харлі стала королевою, потрібно докласти багато зусиль. Для початку давайте зробимо гарний макіяж, зачіску і виберемо гарне вбрання. Насамперед потрібно підготувати обличчя до нанесення косметики. Для цього використовуйте різні маски для обличчя та інші процедури. Далі зробіть вечірній макіяж і красиву укладку волосся. Залишилося вибрати гарну сукню. У гардеробі ви побачите безліч варіантів, які можна приміряти, щоб вибрати найкращий варіант. У вас дуже добре виходить! Попереду на вас чекає ще дуже багато пригод, які вам належить пройти, щоб стати королевою балу. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Магічна Середня Школа: Королева Випускного Балу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0454545454545 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 22)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Magic Highschool Prom Queen .
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 22 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри