Гра Ремонт Велосипеда для дівчаток: Пральний Салон

Дівчата, ласкаво просимо в нашу нову гру, де ви займатиметеся ремонтом велосипедів. Саме цей вид транспорту чудово підходить для милих красунь. Але як виявилося. За велосипедом так само потрібно доглядати, щоб він мав гарний вигляд і не ламався. А у вас є улюблений велосипед? Ви вже займалися ремонтом? Якщо ні, то сьогодні ви дізнаєтеся, як правильно виконати ремонтні роботи, щоб ваш велосипед прослужив вам ще тривалий час.

Як грати?

У грі ми підготували для вас два велосипеди, які необхідно обслужити. Вибирайте перший велосипед і беріться за роботу. Ми підготували весь необхідний інвентар, щоб ви якісно зробили всі роботи. Почнемо з мийки! Використовуйте шланг з водою, щоб змити бруд. Так само натріть велосипед піною і гарненько все змийте. Тепер, коли ваш велосипед чистий, можете приступати до ремонту. Підкрутіть усі потрібні болти. Замініть колесо і перевірте інші деталі, щоб ваш вид транспорту був справним. Це ще не все. На вас чекає справжній салон краси, в якому ви зможете змінити колір і додати багато аксесуарів. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Ремонт Велосипеда для дівчаток: Пральний Салон, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Girl Bike Fix Washing Salon.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри