Гра Ейві в Стилі Різдва

У сьогоднішній грі ви познайомитеся з милою дівчинкою на ім'я Ейві. Саме для цієї красуні, ви будете вигадувати різні наряди і готувати дівчину до чудового свята Різдва. Ейві звичайнісінька дівчина, яка дуже любить одягатися в найкращі вбрання за останнім писком поди. Але іноді у неї немає часу за собою доглядати, адже дівчинка багато працює. Ось і до різдва, як виявилося, Ейві зовсім не готова. Тепер тільки ви зможете все виправити і привести дівчину до ладу. Але не думайте, що все буде так просто, адже одяг, макіяж та інші аксесуари, ви будете заробляти за допомогою виконаних завдань. Для того, щоб ви могли користуватися інструкцією, вам слід перемкнути на панелі мову з англійської на російську, і вам все стане зрозуміло. Після чого ви зможете почати гру з Ейві.

Тут розташована онлайн гра Ейві в Стилі Різдва, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.5951042837517 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8007)

Щойно ви зайдете в гру, перед вами буде шикарний двоповерховий будинок Ейві, на якому будуть позначені кімнати, як-от: гардеробна, міні-перукарня, ванна, кімната для макіяжу, вітальня і, звісно ж, гараж, де буде машина Ейві.

Щоб отримати нове вбрання або зробити нову зачіску, вам потрібно виконувати завдання.

Наприклад, у ванній ви маєте підбирати потрібні поєднання кремів, щоб отримати доступ до одягу або до нової губної помади.

Але варто зауважити, що комбінації не повинні повторюватися, адже вам буде випадати вже відкрита для вас річ. Так само ви можете виїжджати з дому в місто, де буде дуже багато цікавого.

Якщо ви поїдете на ринок, то зустрінетеся з другом Марком, який зможе дати вам завдання, наприклад відшукати предмети на поличці.

Якщо ви все зробите правильно, то зможете відкрити для себе нову кофтинку або ж спідницю.

Намагайтеся все робити якнайкраще, щоб до приходу Різдва в Ейві були відкриті всі речі, зачіски, макіяж та інші прикраси.

З кожним пройденим етапом гри, ви можете робити фото і зберігати його собі в альбом, щоб порівнювати результати. Будьте уважними і у вас все вийде, гарної вам гри!

Керування у грі:
  • Мишка.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Avie: Christmas Style.
  • Вона отримала оцінку 4.6 з 5, проголосувало 8007 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2014.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри