Гра Розпакування Ляльки-сюрпризу для Макіяжу

Дівчата, а ви готові до загадкового розпакування? На вас чекають чотири захопливі коробочки, у кожній з яких заховані дивовижні ляльки та круті аксесуари до них. Мода на сюрприз бокси набирає популярності, адже особливість у тому, що ви не знаєте, яка лялька вам попадеться. Давайте разом з вами зберемо унікальну колекцію ляльок і пограємо з ними, придумуючи їм різні модні вбрання.

Як грати?

Отже, вам буде доступно чотири сюрприз бокси. Ваше завдання вибрати один із них і почати розпакування. Зніміть упаковку, відчиніть коробку, щоб налити воду, потім помістіть туди вміст боксу і почекайте кілька секунд. Тепер можна відкрити бокс і подивитися яка лялька вам дісталася. Але це ще не все, потрібно зробити ще кілька етапів, щоб підготувати нашу ляльку. Дотримуйтесь усіх підказок, щоб зробити все як слід. Ви тільки подивіться яка красуня нам попалася. Тепер давайте відкриємо сюрприз пакети, щоб дізнатися яке вбрання та аксесуари ми маємо, щоб одягнути нашу ляльку. Далі вирушайте в гардеробну, щоб вибрати гарне вбрання для нашої ляльки. Хочете подивитися, що міститься в інших сюрприз контейнерах, тоді почніть гру ще раз і виберіть новий бокс, повторіть ті самі етапи підготовки, щоб дізнатися, яка лялька попалася вам цього разу. Зберіть всю колекцію і грайте зі своїми новими подружками. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Розпакування Ляльки-сюрпризу для Макіяжу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2678571428571 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 56)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Surprise Makeup Doll Unbox.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 56 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри