Гра Найкращі Подруги: День Народження для Бебс

У красуні Бебс, сьогодні день народження! Іменинниця вирішила влаштує грандіозну вечірку в гламурному приморському клубі, де зберуться її найкращі друзі! Бебс дуже переживає і боїться, що до приходу гостей не встигне все підготувати. А ви, готові допомогти нашій іменинниці й організувати вечірку на честь її дня народження? Ми вже зробили деякі начерки, як все має бути, вам залишається лише доробити деякі пункти. Давайте починати, щоб до приходу гостей все було готово!

Як грати?

Вам потрібно, придумати святкові образи для Бебс і її подруг. Це дуже складно, але ми впевнені, що ви впораєтеся! Красуня Бебс уже готова приступити до святкового макіяжу, щоб виблискувати яскравіше за зірок. Давайте трохи поекспериментуємо з губними помадами, формою брів і тінями для повік. Постарайтеся створити макіяж у стилі морського шику! Далі можете переходити до вибору одягу та прикрас. Підберіть ефектне вбрання, від якого неможливо буде відвести очей. Так само не забувайте про вибір шикарних аксесуарів для волосся, модних капелюхів, сумочок і окулярів, щоб завершити образ. Ви справжній стиліст, Бебс має шикарний вигляд! Тепер повертайтеся до подружок, щоб підібрати їм такі ж стильні вбрання для святкування дня народження. Приємно гри!

Тут розташована онлайн гра Найкращі Подруги: День Народження для Бебс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9230769230769 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 39)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — BFFs' Birthday Bash For Babs.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 39 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри