Гра Малятко Зара: Прибирання на відкритому повітрі

Ласкаво просимо в гості до малятка Зорі! Цього разу дівчинка вирішила навести у дворі порядок. Це буде захоплива пригода, де ви будете прибирати на відкритому повітрі. У попередній частині ви допомагали Зорі прибирати в будинку, і у вас дуже добре вийшло. Давайте і цього разу допоможемо малятку і приберемося на вулиці, де скрізь багато сміття. На вас чекає багато роботи і захопливих турбот, які навчать вас стежити за чистотою.

Як грати?

Допоможіть Зорі привести до ладу задній двір, зібрати сміття і посадити квіти. Вам по черзі будуть відкриватися об'єкти, які необхідно прибрати. Для початку вам необхідно прибратися в будці цуценяти. Вона має просто жахливий вигляд! Дотримуйтесь усіх вказівок, щоб виконати всі дії. Приберіть усе сміття, проведіть дезінфекцію проти різних паразитів. Тепер необхідно змінити дизайн будки й оновити декор. Далі переходьте до дитячої гірки. Вона в аварійному стані. А це означає, що її потрібно відремонтувати. У вас дуже добре виходить! Продовжуйте так само і наведіть порядок на задньому дворі малятку Зари. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Малятко Зара: Прибирання на відкритому повітрі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Baby Zara Outdoor Cleaning.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри