Гра Еллі та Друзі: Мистецтво Мотики Естетика

Ласкаво просимо в гості до нашої милої Еллі та її друзів! Сьогодні наша модниця готова поділитися з вами новим стилем. На вас чекає неймовірне возз'єднання естетики та мистецтва в стилі мотики. Тут ви можете пізнати творче самовираження і повністю зануритися у світ мистецтва. Еллі зі своїми подругами підготувала для вас дивовижні одягалки, в яких ви зможете проявити себе в ролі стиліста.

Як грати?

У грі на вас чекають чотири красуні. Для кожної дівчини вам необхідно придумати унікальний образ, який повинен виглядати естетично. Еллі вже готова показати вам свої модні вбрання. Саме з неї ми і почнемо нашу подорож у світ безмежної моди. Для початку давайте зробимо гарний макіяж, який зможе підкреслити красу нашої героїні. Використовуйте всю косметику, яка буде у вільному доступі. Дотримуйтесь інструкцій, і у вас все вийде! Прийшла черга переходити до вибору одягу та аксесуарів. У шафі на вас чекає величезний вибір трендового вбрання, багато незвичайних аксесуарів і безліч варіантів стрижок. Ваше завдання - створити повноцінний образ і врахувати всі побажання вашої героїні. І не забувайте, що на вас чекають подруги Еллі, яким так само потрібно вибрати гарний образ. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Еллі та Друзі: Мистецтво Мотики Естетика, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ellie And Friends Art Hoe Aesthetic.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри