Гра Хай живе Король!

У новій грі "Хай живе Король!", ви перенесетеся в часи великої французької революції. У той важкий час буржуазія змогла засудити до смертної кари тисячі супротивників революції. Гинули й аристократи, і представники церков та духовенства. Тепер владу і гроші могла прибрати до рук інша каста багатіїв. Коли верхівка Франції ділила могутність і фінанси, прості люди не отримали ні нових прав, ні кращого життя. Вони збунтувалися і вирішили звільнити короля. Але зробити це тихо і без свідків.

Вашим персонажем буде молодий протестант. Завдяки гнучкості та котячій спритності хлопця обрали, як головного шпигуна. Він має пробратися до гільйотини та звільнити короля, поки кат спить. Попереду на вас чекає дванадцять рівнів, де у вашій владі буде змінити хід історії. Ваш герой має прокрастися до гільйотини. Це потрібно зробити швидко, але обережно.

До нещасного короля буде приставлена охорона, яку ви не зможете знешкодити. Саме тому намагайтеся пересуватися швидко і впевнено, і вчасно ховатися від охоронців. Якщо ж вас спіймають, то король позбудеться голови. Тепер доля ошуканих французів у ваших руках. Удачі!
Тут розташована онлайн гра Хай живе Король!, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2097701149425 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3132)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Long Live the King!.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 3132 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри