Гра Догляд Принцеси: Новонароджені близнючки

Ласкаво просимо в дуже милу гру "Догляд Принцеси: Новонароджені близнючки"! Сьогодні для вас дуже відповідальний день, в якому ви будите вчиться доглядати за новонародженими близнючками. Принцеса зовсім недавно народила близнюків, але річ у тім, що вона не знає, як за ними доглядати, оскільки вона вперше стала мамою. Якщо ви любите маленьких діточок і теж хочете навчиться за ними вчасно доглядати тоді ця гра точно для вас! Тут ви здобудете навички по догляду не тільки за однією дитиною, а навіть за двома одночасно. Ну що, готові приступати до відповідального завдання? Тоді швидше починаємо!

Отже, перед вами на ігровому полі з'явиться велика кімната, в якій спочатку ви маєте перевірити здоров'я маляток принцеси. Приберіть з них бджіл, які їх покусали і вилікуйте малят. Після приступайте вже до водних процедур новонароджених близнят. Помийте їх під душем і гарненько витріть, щоб були сухими. Після нагодуйте їх смачним молочком і не тільки. Новонароджені близнючки будуть дуже раді вашому догляду за ними, ще якщо ви їх одягнете в гарне вбрання. Бажаємо добре провести час з новонародженими малятами і насолодитися грою!

Тут розташована онлайн гра Догляд Принцеси: Новонароджені близнючки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6181818181818 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 55)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Twins Lovely Bathing Time.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 55 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри