Гра Мій Догляд за Новонародженими Близнюками

У сьогоднішній грі ви зможете проявити себе в ролі няні, яка буде доглядати за двома близнюками. Це дуже не просте завдання, адже виконати повноцінний догляд за однією дитиною. Це вже величезне досягнення. А якщо у вас буде одразу двоє малюків? Здається, це дуже складно. Давайте перевіримо, чи зможете ви впоратися з такою відповідальністю і провести цілий день у компанії милих діточок. Якщо ви готові, ми можемо починати наш експеримент, де вам доведеться виконати дуже багато завдань з догляду.

Як грати?

Для початку необхідно привести близнюків до ладу і підстригти їм волосся. Давайте приберемося в кімнаті, де ви будете робити зачіски. Приберіть сміття, протріть підлогу і розставте всі необхідні предмети по місцях. Після постарайтеся створити для милих близнюків круті стрижки. Так само зробіть їм процедури з догляду за нігтями. Тепер прийшла черга пошити для наших малюків красиві костюми. Для цього зробіть заміри, а потім приступайте до пошиття одягу. Дотримуйтесь усіх вказівок, щоб виконати всі завдання якісно. Здається, наші дітлахи зголодніли! Відправляйтеся на кухню, щоб приготувати їм смачний перекус. Так само вам необхідно пограти з близнюками, а потім навести лад у брудному будинку. Попереду на вас чекає ще багато завдань, які вам, як няні, необхідно виконати. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Мій Догляд за Новонародженими Близнюками, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — My Newborn Baby Twins Care.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 9 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри