Гра Догляд за домашніми тваринами: Бульбашкова вечірка

Сьогодні, ви познайомитеся з компанією домашніх тварин, які вирішили влаштувати бульбашкову вечірку. Здається це чудова ідея, а що ви скажете? Готові позалицятися за милими тваринами і підготувати їх до вечірки? Тоді ласкаво просимо в нашу нову гру, де на вас чекають милі пухнастики, яким потрібна ваша турбота. Відчуйте себе господарем найчарівніших собачок і котиків, і постарайтеся підготувати їм найкрасивішу вечірку.

Як грати?

А тепер давайте трохи пройдемося по ігровому процесу. На вас чекатимуть п'ять милих тварин, які шалено люблять вечірки. Але для початку їм потрібно підготуватися і позалицятися за ними. Виберіть одного з улюбленців і приступайте до роботи. Ну ось, миле цуценя перед вами, а також список процедур, які вам потрібно виконати. У нижній частині екрана ви побачите меню, на які потрібно натискати по черзі, щоб виконати догляд. Вам потрібно нагодувати пухнастика, зробити зачіску, пограти з ним і вибрати гарне вбрання для вечірки. У вас непогано виходить, продовжуйте в тому ж дусі, щоб обслужити всіх тварин і повеселитися на бульбашковій вечірці. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Догляд за домашніми тваринами: Бульбашкова вечірка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.948275862069 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 58)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pets Grooming Bubble Party.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 58 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри