Гра Догляд за маленькими домашніми тваринами

Ви любите тварин? Тоді ви зробили правильний вибір, зайшовши в нашу нову гру! Раді представити вам додаток, де ви будете доглядати за маленькими домашніми тваринами. Гра подарує вам масу позитивних емоцій. Барвиста графіка і весела музика зможуть вас приємно здивувати. Ви зможете відчути себе лікарем і вихователем, якому довірили маленьких вихованців. Якщо ви готові взяти на себе відповідальність за наших героїв? Тоді приєднуйтесь до нас!

Як грати?

У грі на вас чекають дві кішечки та поні. За кожним із вихованців вам необхідно доглянути і виконати низку завдань. Виберіть першого підопічного і беріться за роботу. Почнемо з милої кішечки, яка травмувалася, і їй терміново потрібно надати медичну допомогу. Уважно стежте за всіма інструкціями, щоб виконувати потрібні дії. Витягніть з тіла уламки, обробіть рани і дайте потрібні таблетки. Після наша кішечка захотіла перекусити. Відправляйтеся на кухню і приготуйте для неї смачний обід. У вас все дуже добре виходить! Далі ви зможете пограти з кішкою в кумедні ігри, а після зробіть ванні процедури, щоб ваш вихованець був чистим після прогулянки. Не забувайте, що на вас чекають ще мила поні та кішечка, які так само потребують догляду. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Догляд за маленькими домашніми тваринами, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 10)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Baby Animals Pet Vet Care .
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 10 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри