Гра Доміно Удвох

У "Доміно Вдвічі" перший хід робить той гравець, якому дістануться фішки 6:6. Якщо у вас не буде цього, то ходити буде той, у кого є 5:5, 4:4 і далі за зменшенням.

Іноді може виявитися так, що у двох гравців на руках не буде дублів. Тоді фішки будуть замінені, або ходити буде той гравець, у якого буде на руках доміно з максимальною кількістю очок.

Наступний гравець повинен приставляти свої фішки до тих, які вже на столі, таким же числом. Якщо зробити хід можливості немає, то потрібно брати брати доміно із загальної маси. Якщо кісточка підійде, то зробіть хід, а якщо ні, то доведеться пропустити ваш хід.

Перемагає той, хто першим позбудеться всіх доміно. Потім буде підрахунок очок - кожному гравцеві присуджується сума балів на залишку тих доміно що будуть на столі. Якщо гравець закінчить гру з фішкою 0:0, то він отримає одразу 25 очок, а якщо з гри не вийшов дубль 6:6, його власникові присуджується 50 очок.

Нерідко партія доміно закінчується дещо раніше - якщо на полі виникає ситуація, звана "рибою". У цьому випадку обидва гравці не можуть здійснити хід, незважаючи на те, що вже скористалися "базаром". За таких обставин учасники рахують свої очки, але тому, хто отримав менше, не присуджується нічого, а другому записується різниця між балами гравця, який виграв і програв.

Удачі вам у грі!

Тут розташована онлайн гра Доміно Удвох, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Доміно
3.2368421052632 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 76)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Domino Two.
  • Вона отримала оцінку 3.2 з 5, проголосувало 76 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри