Гра Дивовижний Цифровий Цирк: Удар Персонажа

"Дивовижний Цифровий Цирк: Удар Персонажа" - це прикольна гра антистрес, де на вас чекає знайомство з дуже незвичайними персонажами. Ними стануть хлопці з кошмарної пастки "The Amazing Digital Circus". Колись вони були простими людьми зі своїми проблемами, радощами і турботами. Але одного разу доля розпорядилася так, що кожен із них став заручником віртуального світу, і бідолахи перетворилися на членів божевільної циркової трупи. Хтось став ганчірковою лялькою, хтось кроликом, а комусь "пощастило" перетворитися на клоуна. Одним словом тут зібралася знатна компашка!

Як грати?

У грі вам потрібно вибрати одного з учасників цирку, щоб влаштувати одне з мільйонів випробувань. Вибір буде рандомним, але ви зможете його підкоригувати. Загалом у грі братиме участь кілька циркачів: Рагата, Пам'ятай, Кейн, Джекс, Генгл, Корольор, Зубл, Сонце та інші. Визначившись із героєм, ви вирушите на сцену. Тут на нашого персонажа чекають ляпаси, удари та різноманітні покарання. Спочатку ви будете просто шльопати його рукою, але накопичивши грошей можна купити зброю. Зберіть всю колекцію шкідливих героїв, і пам'ятайте, що з кожним новим диваком вони ставатимуть дедалі сильнішими. Але хіба це здатне нас налякати? Звісно ж, ні!

Тут розташована онлайн гра Дивовижний Цифровий Цирк: Удар Персонажа, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7545454545455 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 110)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — The Amazing Digital Circus: Kick the Character.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 110 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри