Гра 5 Ночей з Помні: Квест Допоможи Помні Втекти

Крихітка Помні опинилася у великій біді! До того як одягнути гарнітуру віртуальної реальності, вона була звичайною 25-річною дівчиною зі своїми побутовими проблемами і найпростішим життям. Але поставивши шолом на голову, вона перенеслася в дивовижний світ, де все її життя перевернулося з ніг на голову. Тепер крихітка перетворилася на клоунесу і стала частиною божевільного виміру "The Amazing Digital Circus". Тут усім і вся заправляє дивак на ім'я Кейн. Це моторошне створіння схоже на людину, тільки замість голови у нього величезні щелепи з різнокольоровими очима всередині, які спокійно розмістилися серед величезних зубів. Спочатку Помні сильно злякалася, але потім їй довелося звикнути і почати планувати втечу.

Як грати?

У грі "5 Ночей з Помні: Квест Допоможи Помні Втекти" вам належить провести важливу рятувальну операцію. Уважно слухайте маленьку полонянку і постарайтеся звільнити її з клітки, в якій вона буде періодично опинятися. Це все витівки Кейна! Балакайте з дівчинкою і клікайте доти, доки не переможете. Це під силу тільки найвідважнішому і найнаполегливішому гравцеві, який стане захисником для переляканої Помні. Впораєтеся? Ми навіть не сумніваємося!

Тут розташована онлайн гра 5 Ночей з Помні: Квест Допоможи Помні втекти, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1163434903047 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 361)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 361 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри